Eindelijk een bureau waar je geen alopecie* krijgt van de creatieve concepten

Even verrassend als herkenbaar

DM Farma Communicatie weet waar het om gaat in communicatie. We kennen de do’s en don’ts, de haken en ogen, de voetangels en klemmen. DM komt met concepten die de identiteit van uw merk of product ondersteunen. Communicatie die even verrassend als herkenbaar is.

[*alopecie = haaruitval]

…en waar je geen Ventriculaire Extra Systolen* krijgt van de rekening

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

DM is een communicatiebureau dat thuis is in de farma- en b-to-b-branche. Een bureau ook, dat bekend staat om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Creativiteit heeft z’n prijs, maar bij DM zijn we vooral een heel betaalbaar bureau. Een bureau dat ook eerlijk en openhartig is in z’n offertes naar u toe.

[*VES = hartkloppingen]

…en waar je geen reflux* krijgt als je iets snel wilt hebben

Slagkracht als het erop aankomt

DM is een flexibel en slagvaardig bureau. Marketingcommunicatie mag dan vooral een lange adem vragen, dat wil niet zeggen dat er nooit eens snel en alert gereageerd moet worden. Daarvoor hebben we de mensen en de middelen in huis. Strategie. Creativiteit. En vooral slagkracht als het erop aankomt.

[*reflux = brandend maagzuur]

Creatieve communicatie in denken en doen

Denken vanuit een geïntegreerde benadering

Communicatieactiviteiten moeten elkaar versterken. DM Farma Communicatie zoekt naar synergie in verschillende boodschappen voor verschillende doelgroepen, zodat u alles uit uw budget haalt wat erin zit.

… doen vanuit de merkidentiteit

Een leuk idee bedenken is de kunst niet. Iets creëren wat de identiteit van uw merk of product ondersteunt wél. DM maakt communicatie die even herkenbaar als verrassend is. Campagnes of uitingen die onvervreemdbaar eigendom zijn van úw merk. En die keer op keer onderscheidend worden ingevuld. Zo werkt communicatie.

Dat is DM Farma Communicatie!

DM Farma Communicatie staat voor creatieve en strategische slagkracht. Niet als aparte disciplines, maar als een geïntegreerde eenheid van eigen specialisten. Werk dat boeit. Werk dat overtuigt. Werk dat zo nodig een lange adem heeft.

DM overbrugt het complete communicatietraject en zet per project die mix van middelen in die het meest geschikt is om uw doel te bereiken. Afhankelijk van uw doelstellingen, uw marktsituatie, uw budget en uw ambitie.

Meer weten? We nodigen u graag uit voor een kop koffie en vrijblijvend consult. Bel Frans Dielissen op 023 – 532 97 97.

DM Farma Communicatie
Donkere Spaarne 56
2011 JH Haarlem
023 – 532 97 97
E-mail: info@dmfarma.nl
www.dmfarma.nl

D.M. Dielissen, Mok & Partners B.V.
KvK Haarlem 34156305

Contact
Frans Dielissen
dielissen@dmfarma.nl

Parkeren
U kunt (betaald) parkeren langs het Donkere Spaarne of aan de Bakenessergracht. Op 100 meter van DM bevindt zicht ook nog een ondergrondse parkeergarage de Appelaar.

DM Creatieve Communicatie werkt onder andere voor:
© DM Farma Communicatie » Donkere Spaarne 56 » 023 - 537 97 97 » info@dmfarma.nl