In augustus bruist Haarlem als geen andere stad!

Nog geen plannen voor de aankomende weekenden? Geen nood, plan een dagje (of weekendje) Haarlem en beleef het vakantiegevoel ten top! Helemaal tijdens de leuke evenementen die in de stad georganiseerd worden.


Haarlem Culinair (3 tot en met 6 augustus)
Ook aankomend weekend is er weer veel te beleven in het centrum: het is tijd voor Haarlem Culinair op de Grote Markt. Kom 4 dagen lang proeven en beleven bij een selectie van de tophoreca van Haarlem. Neem een kijkje op de website om het programma inclusief s.l.o.w. markt en biermarkt te bekijken.

 

 


Haarlem Jazz & More (16 tot en met 19 augustus)
In het derde weekend augustus is er voor de Jazz liefhebbers Haarlem Jazz & More. Op de Grote Markt, de Oude Groenmarkt, het Klokhuisplein en het Proveniersplein zijn verschillende optredens, maar ook in de Pletterij en de Sint-Bavokerk kunt u genieten van Jazz en meer. Op de website is alles te vinden over dit gratis toegankelijke evenement. Gegarandeerd swingen!

 

 


ProefPark Haarlem (25 tot en met 27 augustus)
In het laatste weekend van augustus vindt hét nazomerfestival uit de regio plaats in het Kenaupark. Met 33 foodtrucks is het mogelijk om van alle continenten te kunnen proeven, maar ook de ProekPark ProefTent: de bierbar van brouwerij het Uiltje en uiteraard is er ook vermaak voor de kleintjes. Het park is slechts 3 minuten lopen vanaf het station, dus kom vooral met de trein!